Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Búcsúzunk
Mai napon vettünk végső búcsút Németh Lajos Tanár Úrtól, rengeteg rádiótechnika cikk írójától ,amatőr társunktól.Ő adta a csavarhúzót a kezembe.Isten nyugosztalja.
A hozzászólás módosítva: Aug 12, 2020
Vigasztalódást minden érintettnek.
Valamikor az ő RT-s cikkei alapján csináltam először modellező, hobbi elektronikákat. Isten nyugosztalja.
Xantus János általános iskola Csokonyavisonta.Matematika fizika modellező szakkör.
A hozzászólás módosítva: Aug 15, 2020
MegemlékezésCsaládomban bekövetkezett szomorú esemény miatt nyitom ezt a témakört.Tegnap elvesztettem nagybátyámat akinek jórészt köszönhettem az elektronika iránti érdeklődésemet. Itt a fórumban sokan vannak már 60+-osok . Egyszer csak nem hallunk felőlük, nincs hozzászólásuk, nem tudunk róluk semmit... Mikor ide beregisztráltam TV problémákkal Topi segített... Most azt se tudom él-e még? Tudom nem népszerű dolog az elmúlásról fórumozni, de szerintem kellene egy oldal ahol a már az "Örök Szilícium Mezőkre" távozott fórumtársakról megemlékezhetnénk. Bocs ha ez mégsem fórumtéma!
A felvetés valamiféle szinten rendjén van.
Ugyan nem az én dolgom, sem jogom, sem kompetenciám nincsen a válaszra, és bevallottan szubjektív leszek. Topi amennyire tudom még él, és dolgozik. Ha nem így van, majd szól. Meg szoktunk emlékezni néhányan fórumtársainkról, akár személyesen is. Volt már kérdés, hogy a fórumon belül hogyan kezeljük, ha valaki eltűnik. Hát ez jó kérdés, mert sok oka lehet: - Méltatlan viselkedés miatt ki lett zárva. - Megsértődött, nem találta a fórumot érdemesnek a látogatására. - Feldobta a pacskert. - Éppen nincsen érdemi kérdése/válasza. - Megváltozott az élethelyzete, most éppen más fontosabb dolga van. - Van még, ez csak példa volt. Lehet én nem nyitnék külön topic-ot, hogy nyugodjál békében. De a profilba sem írnám bele, kitiltottuk a fórumól, mert azt mondta az egyik moderátorra, hogy...
Egy másik elektronikai fórumon az "Örökös tagok" oldalon szerepelnek azok, akiktől már soha nem várhatunk hozzászólást. Szerintem ez egy kedves megoldás.
Egy személyes történet: két éve kaptam egy nagy doboz ingyen elvihető kincset egy fórumtárstól, aki a betegsége miatt már ki sem tudott jönni az ajtóhoz, a felesége adta át a dobozt is. Ezután pár hónapig még aktív volt és szinte minden nap belépett, aztán egyszercsak megszűntek a belépések. Szomorú hogy mostanra már a regisztrációja és a levelezésünk is eltűnt, pedig nagyon aktív tag volt. A hozzászólás módosítva: Nov 9, 2025
Ez még akár el is férhet, mint a Jókívánság topic is.
Mint írtad is, nem tudjuk miért nem ír többet valaki.
Ez így van, és majd a fórum üzemeltetői eldöntik.
Azért soknak van ismerőse, aki tud róla valamit.
Sziasztok!
Tisztelet teljes megemlékezés: FAZ1 fórumtársunkról. Ő is az "Örökös tagok" fórumának lett tagja, múlt hó 16.-ika óta. Volt egy felajánlása, azt sikerült elcsípnem. Megbeszéltük, hogy hó közepén személyesen elhozom. Még viccesen rá is kérdeztem, hogy ha nem vagy otthon, akkor lesz aki átadja? Felelt is, hogy ha Ő nincs otthon, akkor a felesége ideadja a csomagot, amit már most összekészített.Eljött a csütörtök.Oda is értem, kissé késtem a 10 órához képest. A kapucsengőt nyomtam, és egy nagyon fáradt hölgy kérdezte, hogy ki az, és mit szeretne? Mondtam, hogy Boyscout vagyok, és egy csomagot készített össze nekem a FAZ1-es "Fórum társ". Mire modja a hölgy, hogy jöjjön, van itt valami doboz, és vigye el, mert amúgy kidobtam volna. Meglepődtem kissé, kidobta volna? Szabad tudnom miért? Mert érzem az ön hagján, hogy nagyon fáradt. Jött a válasz a kaputelefonból, hogy Zoltán az északa meghalt. Erre én mukkanni sem tudtam, és nagyon, de nagyon belenéztem a kaputelefonba, bár ott nem volt semmi látnivaló.Kis idő mulva mondta, hogy nyomja meg az ajtót, beengedem. A lakásba felérve csupán egy "Kezét csókolomra", és egy Őszinte részvétem-re futotta,de ezt is a se köpni-se nyelni , de mégis csak mondani kell valamit, nehezen nyögtem ki. Aztán nem is beszéltünk többet, rámutatott a dobozra, én pedig még egyszer részvétet nyilvánítottam, és távoztam.A kocsiban még negyed órát ültem,mire el tudtam indulni... Így esett, hogy FAZ1 fórumtársunk átigazolt az Örökös fórum tagságába. Remélem, hogy ott már minden kérdésére választ kapott, és már jól érzi magát... Tisztelettel Boyscout |
Bejelentkezés
Hirdetés |

Ismertem személyesen, "sefteltünk" párszor.