Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Műhelyünk felszerelése, szerszámai
Téma, a műhelyünkben előforduló készülékek, anyagok, szerszámok, eszközök bemutatására, kitárgyalására.
Lapozás: OK   220 / 220
(#) Massawa válasza Massawa hozzászólására (») Csü, 8:42 /

Egy kicsit átrajzoltam, igy már talán érthetöbb a rajz

EINHELL.jpg

(#) Massawa válasza uniman hozzászólására (») Csü, 8:55 /

Ugy látszik,hogy rengeteg pénz van a boltban. (igaz már a Mercedes szekerét is nyomják.). S jo szokás szerint egyes vidékeken csak azt lehet eladni ami az ottani kereskedelmi hálozat "saját" nevén fut. Igy aztán nem kell csodálkozni, hogy ugyanazt a cuccot máshol más szinben és más áron kapsz. (már mifelénk is divik az a tendencia, és születnek uj márkanevek mint a Parkside, a Ferrex, az ERBA stb.
Ami még rosszabb és az összel lett téma, egyszerre a fiam 3 egyforma kapcsitápot hozott más más forrásbol., belülröl teljesen egyformák voltak, az IC röl hiányzott minden jel, a kapcsolotranzisztor meg mindegyikben más néven futott. Itt Europában egyik sem volt kaphato, az egyikhez találtam egy helyettesitö tranyot, az sem volt kaphato sehol, csak listázva volt a TMEn.
Rendeltem Kinábol, mit ad Isten mind három tápban müködik. Ember legyen a talpán aki ilyen szerkezetek javitásábol akar megélni.
(#) compozit válasza Massawa hozzászólására (») Csü, 9:07 /

Ha megnézed pl. a Temun, akkor az akksis csavarbehajtókből találsz vagy 10 ...20 gyártót. legalábbis a nevük alapján. Ha jobban megnézed, akkor 3...4 féle motorral találkozol. Csak a szinük változik. Valójában ez nem probléma, valószínű maximum két cég gyártja őket. Az árak nagyon különböznek. Ez nagyon sok dologgal így van. Állítólag korábban a DVD mechanikát is csak egy cég gyártott.
(#) uniman válasza uniman hozzászólására (») Csü, 9:09 /

+1 rajz is előkerült:

Rajz_X.jpg

(#) Massawa válasza compozit hozzászólására (») Csü, 10:30 /

Ez csak nekünk nem probléma, akiknek van tapasztalata (gyüjteménye ) motorokbol stb., össze tudja hasonlitani a motorokat, de egy szervizben ezt soha nem fogják megcsinálni ( tisztelet a kivételnek) hanem kötelesek eredetit beszerelni, és akkor esik az ember hasra, a különben 1000 Ft alatti motorokat a gyártol 10 - 40 ezer forintért kapod meg, ha egyáltalán kapsz, mert ezekhez a cuccokhoz nincs többnyire szerviz, a boltok visszaveszik és visszakapod a pénzt. Ebböl a szempontbol az Einhell még elég tisztességes, akár alkatrészt is szállit…
(#) Massawa válasza uniman hozzászólására (») Csü, 10:30 /

Na akkor már van kettö
(#) uniman válasza Massawa hozzászólására (») Csü, 11:17 /

Többek közöt a zenerekről is van rajta adat...de ez csak egy netről elcsent rajz (de megvan az elkövetője).
(#) Massawa válasza uniman hozzászólására (») Csü, 12:15 /

Én még meg akarom várni a javitást, és akkor majd beirom a feszültségeket is ( meg a zenerek tipusát).
Következő: »»   220 / 220
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem