Fórum témák
» Több friss téma |
Milyen gyári kódra gondolsz? Van erre minta? Ott hasal el, amikor le kellene tölteni Error 301, Error 404, vagy Error-1 a válasz. Nekem úgy tűnik - el sem jut oda, hogy lehessen bárhová letölteni. Ha van valakinek olyan mintakód részlete, ami segíthet és működik - érdekelne.
A hozzászólás módosítva: Hé, 21:21
Ennyire szófukar leírásokkal nehéz mit kezdeni - először neked kell dolgoznod, hogy egyértelmű legyen, mi a helyzet és mit akarsz, de nagyjából el tudom képzelni: kliensként el szeretnél érni resource-okat a firmware-ből az Interneten nyilván egy kicsit módosított programkóddal, amibe tesztfüggvények kerültek vagy a gyári kódot teszteled, és mindez nem úgy működik, ahogy szeretnéd.
A 404-es valóban azt jelenti, hogy nem érte el az eszköz az adott oldalt, de a TLS-nek ehhez még nincs köze; az adott oldal vagy fájl vagy akármilyen erőforrás ebben az esetben tényleg nem található, amit el szeretnél érni. A 301-es viszont olyan értelemben nem hibaüzenet, hogy a szerver tudja, hol az adott erőforrás, csak egy átirányítás szükséges hozzá, mert nem a kért címen van. Ez azt jelenti, hogy ha ezt nem tette meg "magától" a meghívott függvény, akkor a 301-es válaszban kapott URL-lel neked kell egy új kérést csinálnod, és akkor már megkapod a kívánt erőforrást (fájlt, akármit). Ez akár biztatónak is mondható. HTTP 1-es hiba nem létezik, az az adott szoftvertől jövő valamilyen saját hibaüzenet lehet, vagy pedig HTTP 1xx, három számjegyű üzenet volt - bár ez sem valószínű, mert a 100-asok folyamatban levő kérések státuszai, és szerintem egy "normál" lekéréssel, a szokásos kliens oldali függvényekkel olyat nem kaphatsz. De nem vagyok biztos benne, eddig csak szervert írtam ESP-re. : -) VIszont ha az alap fejlesztőrendszer függvénye, API-ja van használva a lekéréshez, akkor ezt a doksiban könnyű megtalálni (hogy milyen visszatérési értékei lehetnek az adott függvénynek). A hozzászólás módosítva: Kedd, 2:04
Nem 1-es, hanem "-1" hibaüzenetet kaptam, ami a chatgpt szerint létező hibakód.
Idézet: Van egy mintakódom, ebből talán jobban látszik a szándék: „Az httpCode == -1 pont ilyen rejtett SSL/TLS kudarcot jelez”
A hozzászólás módosítva: Sze, 20:54
Rájöttem, csak emiatt már nem akartam újra írni. Mindenesetre nem segít, mert az egy általános hibaüzenet, úgyhogy "pont ezt" nem jelenti, csak ilyen is történhet..
Mi lett azzal, amit a 301-es hibára válaszoltam, nem segített? És melyik hiba mikor jön elő? Csak ideraktad a kódot.
Mellesleg megnéztem ezt a linket, és lehet, hogy korábban volt ilyen fájl, de most biztosan nincs - miközben a favicon meg elérhető ugyanott. Https-sel is ugyanez az eredmény.
Az IP Info szerint valahol Angliában van. A hozzászólás módosítva: Sze, 22:11
|
Bejelentkezés
Hirdetés |