Fórum témák
» Több friss téma |
villanypásztor feszültség esésSziasztok! Van egy 10 kV, 3 J villanypásztor készülékem. A vezeték, amiben ezt a feszültséget szeretném kb 500 méter hosszú, 3 sorban van az oszlopokon. Amint rácsatlakoztatom a készüléket a vezetékre, a feszültség leesik kb 2000 V-ra, már a bekötésnél is. Mi lehet a gond?A vezeték természetesen nincs fűben, nem ér hozzá semmi fémhez...
Hali!
Eddig működött rendesen? Egy képet róla.
Igen, működött. Amit gyárilag adtak hozzá vezeték, vékony volt, kb 3 szezont bírt ki. Utána cseréltük vastagabbra. Sicra EF003 a készülék. Több, mint 8 kV-ot ad le egészen addig a pillanatig míg rá nem csatlakoztatom az 500 m vezetékre. Miről csatoljak képet?
Volt már nálam is eza Sicra tip. Trafó probléma volt velük. Nincs gyárilag kalakítva szikraköz.
Szia. Ha nem ér semmihez a derót,akkor szerintem negyfesz trafós lesz....
Szia én is javítottam ezt a fajtát a nagyfesz trafó mindben rossz volt
Szia! És javítható valahogy? Illetve érdemes javítani?
Én ugyanis visszaküldtem nekik kétszer is (garanciában), de szerintük nincs semmi baja.
Ugyan így járt a másik 2 készülék gazdája is.Ócska házi barkács trafó van benne Makrai trafót kell tenni bele de a Fiat puntó trafó is megfelel.
Nálam MAKRAI trafósok voltak. Mind kettőben a (1Joule) trafó volt felpúposodva. Szerintem ott valami áramköri probléma van. Nem vizsgálgattam. Nem tudom/értem, miért nem raknak gyárilag szikraközt.?
Ja az 1J ost ne is használd az nem jó 3ast kell 600v osat tenni bele.Sajnos az 1J-os mindég tönkre megy .
mindig kell bele építeni, mint írtam a +- táp.ágba.
Szeva!
A szikraközre gondolsz??
Köszönöm a válaszokat! Akkor megpróbálom még ezt a Makrai trafót.
Remélem ez lesz a probléma.
Illetve még egy kérdés:
Szikraközt lehet gyárit venni vagy lehet házilag barkácsolni? Köszi!
Szia. Csinálhatsz te ,de én azt javaslom ,ne tedd belül,mert az OZON megzabál mindent (idővel)
Például így. Mint ahogy az előttem szóló írta, a dobozba rakni nem szabad!
Ez is egy megoldás.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |