Fórum témák
» Több friss téma |
Helló tibec! Most érkezett el az idő, hogy szétszereljem a motort. Hááát, hogy is mondjam, (kemény dió(legalább is nekem.) Addig eljutottam, hogy a műanyag borítást letörtem a motor hátuljáról ami a szénkefetartót beborította.
![]() ![]()
Ez lenne az a motor? Elvileg ugyanúgy 4db csavar fogja, mint a legtöbb mosógép esetén... látszólag semmi extra, kicsavarod, majd a lábaknál előrehúzva lejön.
Igen ez a típus. A csavarokat kiszedtem. De akkor kikell szerelni az üstöt? Mert nem tudom szerintem annyira elcsúsztatni, hogy kiférjen az oldallemeztől. Vagy van valamilyen technika amivel kitudom fordítani?
U.i.: A motor alatt az alufólia ragasztás az mire szolgál, hőtükör? A hozzászólás módosítva: Szept 11, 2025
Szénkefe. Ezt találtam, csereszabatos az én szénkefémmel?
Nem ismerem a konkrét típust (csak a saját Elektroluxomat szoktam javítgatni), de simán le szokott jönni az üst alól a motor a legtöbb gép esetén. Szénkefét a Carbosint mintaboltban szoktam venni (viszem a régit mintának), a ház meg marad a régi.
Találtam méret szerint szénkefét. A motort meg valahogy leimádkozom. Köszönöm a segítségedet.
program megállásSziasztok szakik!Egy nem mai gépel kapcsolatban lenne kérdésem.LG WD1261FD (DD) minden programon elindul és megy de amikor a számlálón elér 3 percig (maradék idő) egyszerűen megáll és nem fejezi be a programot. Ha ezek után kikapcsolom és elindítok egy centri programot akkor azt befejezi és leáll és jelzi hogy vége a programnak. Köszi |
Bejelentkezés
Hirdetés |