Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Mosógép vezérlők és általános problémáik
Lapozás: OK   593 / 593
(#) tibec válasza Dino71 hozzászólására (») Szept 7, 2025 / 2

Erre próbáltam utalni én is.
(#) Horvath65 válasza tibec hozzászólására (») Szept 10, 2025 /

Helló tibec! Most érkezett el az idő, hogy szétszereljem a motort. Hááát, hogy is mondjam, (kemény dió(legalább is nekem.) Addig eljutottam, hogy a műanyag borítást letörtem a motor hátuljáról ami a szénkefetartót beborította. Majd a négy tartócsavart kezdtem el kitekerni, de a szíjtárcsa felőli két csavarból csak az alsót tudtam kitekerni a két hátsó csavar kijött. Mi módon jön le a motor mert a csavarok kilazításával a motor nem mozdul. Úgy látom mintha a csavarok egy műanyag hüvelyt feszítenének szét a motortartóban. van valami trükkje, hogy kifordítsam a motort, hogy hozzáférjek a másikoldali szénkefetartóhoz? A külső szénkefetartót kiszereltem(egyszerű volt) el van kopva, cserés. Ha csapágyat szeretnék cserélni a motoron, hogyan szedjem le, hogy ne törjek össze valamit(lásd.: a mű burkolat)?
(#) még1MbR válasza Horvath65 hozzászólására (») Szept 10, 2025 / 1

Ez lenne az a motor? Elvileg ugyanúgy 4db csavar fogja, mint a legtöbb mosógép esetén... látszólag semmi extra, kicsavarod, majd a lábaknál előrehúzva lejön.
(#) Horvath65 válasza még1MbR hozzászólására (») Szept 11, 2025 /

Igen ez a típus. A csavarokat kiszedtem. De akkor kikell szerelni az üstöt? Mert nem tudom szerintem annyira elcsúsztatni, hogy kiférjen az oldallemeztől. Vagy van valamilyen technika amivel kitudom fordítani?
U.i.: A motor alatt az alufólia ragasztás az mire szolgál, hőtükör?
A hozzászólás módosítva: Szept 11, 2025

Szénkefe. Ezt találtam, csereszabatos az én szénkefémmel?
(#) még1MbR válasza Horvath65 hozzászólására (») Szept 11, 2025 / 1

Nem ismerem a konkrét típust (csak a saját Elektroluxomat szoktam javítgatni), de simán le szokott jönni az üst alól a motor a legtöbb gép esetén. Szénkefét a Carbosint mintaboltban szoktam venni (viszem a régit mintának), a ház meg marad a régi.

Találtam méret szerint szénkefét. A motort meg valahogy leimádkozom. Köszönöm a segítségedet.
(#) bobo36 hozzászólása Szept 18, 2025 /

program megállás

Sziasztok szakik!
Egy nem mai gépel kapcsolatban lenne kérdésem.LG WD1261FD (DD) minden programon elindul és megy de amikor a számlálón elér 3 percig (maradék idő) egyszerűen megáll és nem fejezi be a programot. Ha ezek után kikapcsolom és elindítok egy centri programot akkor azt befejezi és leáll és jelzi hogy vége a programnak. Köszi
Következő: »»   593 / 593
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem