Fórum témák
» Több friss téma |
Adatlap szerint vészvilágításhoz való.
Azt írtad fentebb, hogy ez egy ledes lámpában van,,, a Google- ba beirod QW 2886 a sehema rajzát összeveted a paneleden lévú IC visszafejtett rajzával. az IC 1-8 láb .Ezt csak te tudod elvégezni hiszen nálad a panel.
Vagy valaki itt majd megnézi egy hibátlan ilyen panelen az IC pontos számát. Részemről egy tipp volt,és én hogyan csinálnám. Ismeretlen SMD kondenzátorÜdvözlet!Meg szeretném kérdezni a hozzáértőktől, hogy a képen látható SMD kondik milyen fajtájúak? Köszönöm!
Köszi! Gondolom, az a lába, ahol mindkét felére rá van hajlítva a lemezke, az a pozitív.
Igen, a Tantáloknál a pozitív van jelölve.
Szia!
Még egy tipp, a fényképed töredék alapján..BP2886 X....Az adatlapját vessd össze a te paneleddel hátha jó ?
Üdv!
Köszönöm. Ez lesz az de elengedem a javítást. Van a kapcsolásban egy S4165M PWM vezérlő és nem tudom az okozhatta-e a hibát , esetleg az is sérült. JVC HR-D170EG szíj méretekJVC HR-D170EG szíj méretekHello, JVC HR-D170EG -hez tud valaki szíjméreteket? A VBK77 szíjkészlet tartalmazza elvileg, de ahhoz sem találni sehol, hogy milyen méretek kellenének bele. Valami 19mm-nek mértem az átmérőjét annak, ami tényleg használhatatlan már benne. A többi jónak tűnik... Bocs, kérdeztem a videósban, de oda nem jár senki, amennyire látom Szóval ne jelentsétek, kérlek. A hozzászólás módosítva: Hé, 19:52
Minden téma látható és odajár, akiért hozzá, ha beleír valaki, mert azzal előre kerül.
Granpának igaza van.
Használd a keresőt, és ha kérdezel, feléled a topic. Alaposan ki lett tárgyalva már sokszor. Ez a fórum úgy működik, hogy nem nyitunk mindenhez új topic-ot. Nem egy Q&A (kérdezek valamit, majd felejtsük el) fórum. Bár erős a nyomás hogy erre kellene elmenni, valamennyi irányváltás is látható, például ha nem egy tök új topic-ot akarsz nyitni, akkor lehet/kell alcímet adni, esetedben: "JVC HR-D170EG szíj méretek". Racionalitás is van mögötte: Nem mindenki olvas el minden hozzászólást a fórumon. Vannak kérdéskörök, akiben valaki profi, érdeklődik iránta, sokszor csak azt a topic-ot olvassa, esetleg még szelektíven "Kedvenceim" figyeli. A többi meg csak zaj...
Nem új topicot nyitottam, hanem egy meglevőben (ahol láttam, hogy volt aktivitás is, és valamennyire a témába is vág) tettem fel egy kérdést.
A videós topicban azóta sincs válasz, gondolom nem is lesz. Szóval ez, hogy fel kéne élednie a topicoknak, nekem nem tűnik működő módszernek, mert ugyan évente csak párszor kérdezek itt, de elég nehéz elérni, hogy valaki lássa is a kérdést. A hozzászólás módosítva: 10:44
Lehet, de az is éppen annyira lehet, hogy ha egy frissen a lista elejére kerülő topikra nem kattint rá valaki, akkor attól sem fog nekiállni válaszolni és segíteni, hogy a képébe van nyomva a kérdés egy másik topikban...
Simán, de így nagyobb esélyem van választ kapni, mert egy olyan topicban, ahol nagyobb az aktivitás, egyáltalán, látja valaki. Azt se lehet mondani, hogy nem próbáltam meg a helyes topicban.
BTW ha ez egy fórum, akkor csak szabad kérdezni... A hozzászólás módosítva: 13:23
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

Szóval ne jelentsétek, kérlek.