Fórum témák
» Több friss téma |
Igaz, de lehet, hogy vannak további bugok is, amelyeket csak később venne észre az ember...
Majd még kísérletezek ilyen iot-s verzióval, de kicsit óvatosabban. Lehet, hogy megtesztelem majd, hogy pl. virtuális gépen hogyan viselkedik.
Esetleg a meghajtó típusa mérete miatt másképp particionál? (pl. NVME / SATA )
Idézet: „Az oprend-ről töltött iot ltsc verzióban, nálam a start menü nem működik” Na, pont ezt írtam. Belenyúlnak, és olyan frissítés kerül bele, ami nem oda való. Az MS honlapon egy-egy KBxxxx frissítésnek van hat-nyolc változata is. Idézet: „Nálad frissül az iot ltsc verzió hibátlanul?” Kb. fél éve raktam fel, minden hónap második szerdáján (nem kedden!) frissít korrekten. Volt hogy három KBxxxx frissítés ment fel egyszerre.
Csak megjegyzem hogy nálam egy jó hete fordult ez elő hogy nem működött a start menü win11pro 24H2-n (megnyílt de pár másodperc után becsukódott, kattintani nem lehetett rajta semmit, leállítást se) de szerencsére pár nap után hirtelen megszűnt e hiba, pedig semmi frissítés nem volt.
"A redmondiak májusban álltak elő a GitHub Copilot funkcióval, áprilisban Satya Nadella pedig azt is elmondta, hogy a Microsoftnál a kód 20-30 százalékát AI írja."
https://prohardver.hu/hir/elon_musk_xai_agentic_coding.html : -)
-Csak 16GB ramom van, úgyhogy nincs AI a gépemen.
-nem volt wu frissítés. -Minden más hibátlanul futott akkor is (keresőmezőből vagy ikonról indítva), most is. A válasz arra szólt hogy Gombszemnek win10-en volt gondja, nekem meg win11-en. Ugyanazzal. Idézet: „Gombszemnek win10-en volt gondja” Nekem nem volt gondom, Skori panaszkodott. ![]()
Azt a nevet én adtam neki. Amúgy valami 250 Gb-os Toshiba winyó lenne.
Már langyosodik, de még ez sem azonosítja egyértelműen.
![]()
Szia! Én rendszeresen töltöttem le onnan telepítőket, már a Win7 óta. Soha semmi gond nem volt velük. Illetve nem mindig onnan szoktam letölteni, mert lassú és több részre szedett, hanem ott csak megnéztem, milyen van és az ncore-ról meg letöltöttem gyorsan. Ugyanarra a fájlnévre rákeresve rendszerint az ncore-on is fenn volt. A régebbiek mind xx.Kori névre végződtek, tökéletesek voltak. Azért nem volt mindegy egy gyengébb 2-4 magos gépen, hogy fél-háromnegyed óra telepítés után még legalább ugyanannyit elvacakolt a frissítés letöltésével, telepítésével, stb. Rengeteg időt megspórolt az ember. És tényleg hibátlanok voltak. Nem kamu a leírás, amit ott írnak...
Tomi |
Bejelentkezés
Hirdetés |